Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυστύχημα στα Τέμπη: Νεκρός 28χρονος μηχανοδηγός από την Περαία του δήμου Έδεσσας - Ζευγάρι από τα Γιαννιτσά στους επιβάτες



Στο πένθος έχει βυθιστεί η Περαία του δήμου Έδεσσας καθώς ανάμεσα στους νεκρούς του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρίσκεται ένας 28χρονος, ο οποίος ήταν  μηχανοδηγός σε μια από τις δύο αμαξοστοιχίες. 
Ο άτυχος μηχανοδηγός συγκεκριμένα βρισκόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.
Να σημειωθεί ότι οι κηδείες των θυμάτων της φονικής σύγκρουσης επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία θα τελεστούν με δημόσια δαπάνη, έπειτα από απόφαση των υπουργών Μάκη Βορίδη και Χρήστο Σταϊκούρα.

Τρία άτομα από τα Γιαννιτσά στους επιβάτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι από τα Γιαννιτσά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το αγόρι είναι καλά στην υγεία του, καθώς φέρεται να έχει μόνο κάποιες αμυχές από την σύγκρουση, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί η κοπέλα. 
Το τρίτο άτομο 24χρονη φοιτήτρια από τα Γιαννιτσά πρόλαβε και βγήκε από το τρένο σπάζοντας το τζάμι και είναι καλά στην υγεία της!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.