Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχονται αλλαγές στην διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 48 ομάδες, 104 αγώνες και 40 ημέρες θεάματος



Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έχει τελειώσει εδώ και 2,5 μήνες, με την Αργεντινή να αναδεικνύεται ως η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια, στον τελικό ενάντια στην Γαλλία. Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για το 2026, στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά.

Όμως σύμφωνα με τους Times, το επόμενο Μουντιάλ θα διεξαχθεί με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει στα προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα. Η FIFA επεξεργάζεται το πλάνο αλλαγής στην διεξαγωγή της μεγάλης αυτής διοργάνωσης με τον πρόεδρό της, Τζιάνι Ιφαντίνο να έχει δηλώσει ήδη υποστηρικτής της αλλαγής στην διοργάνωση.

Η αλλαγή θα φέρει ακόμα 16 εθνικές ομάδες στην διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, αυξάνοντας τον συνολικό τους αριθμό σε από 32 σε 48, ενώ λόγω αυτού οι ημέρες που θα χρειαστεί από την έναρξή της μέχρι και το τέλος της η διοργάνωση θα φτάσει τις 40, με 104 αγώνες ποδοσφαίρου στην διάρκειά της.

Αυτό σημαίνει ότι η νικήτρια χώρα θα χρειάζεται οκτώ αγώνες για να κατακτήσει το τρόπαιο, αντί για επτά που χρειαζόταν μέχρι και το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η τελική μορφή του σχεδίου αναμένεται να εγκριθεί την Τρίτη, έπειτα από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της FIFA, ώστε να γίνουν γνωστές όλες οι αλλαγές στην διοργάνωση που θα ισχύουν από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.