Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέμπη: Τουλάχιστον 50 αγνοούμενοι μεταξύ των οποίων και μια 23χρονη από τα Γιαννιτσά (φωτο)



Στιγμές οδύνης και αγωνίας εκτυλίχθηκαν στα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 40 ενώ τουλάχιστον 50 είναι οι αγνοούμενοι μεταξύ των οποίων και μια 23χρονη (φωτο), η Ιφιγένεια Μήτσκα, από τα Γιαννιτσά. Όπως είχαμε γράψει νωρίτερα στο τρένο ήταν μαζί με τον σύντροφό της ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας. 

Τα μπροστινά βαγόνια έγιναν μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπου μέχρι αυτή την ώρα επιχειρούν τα σωστικά συνεργεία για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.
Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει το onlarissa.gr oι τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα κοριτσάκι 6,5 μηνών που νοσηλεύεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.


 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.