Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή και νόμιμη η Λαϊκή Αγορά ΑξιούποληςΗ Δημοτική Αρχή Παιονίας εφαρμόζει πιστά το Ν. 4849/2021 για την ορθή λειτουργία της λαϊκής αγοράς Αξιούπολης, όπως και των άλλων περιοχών που εδρεύουν στο δήμο μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, έπειτα από αιτήματα των Τοπικών Συμβουλίων ενέκρινε την μετατόπιση τμήματος των Λαϊκών Αγορών Αξιούπολης και Αγίου Πέτρου.

Ταυτόχρονα, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, σε εφαρμογή του σχετικού νόμου 4849/2021 ενέκρινε τον κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου και ακολούθησε κατά γράμμα όλες τις διαδικασίες που από το νόμο απαιτούνται.

Η λαϊκή αγορά επομένως, της Αξιούπολης θα είναι ανοιχτή και θα λειτουργεί νόμιμα, όπως ακριβώς προβλέπεται από την πρόσφατη σχετική νομοθεσία.

Για 1η φορά από το Δήμο Παιονίας, αναρτήθηκε στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (ΟΠΣΑΑ) ο κανονισμός Λαϊκών Αγορών, όπως επίσης και τα στοιχεία που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Στόχος του κανονισμού είναι η καλύτερη δυνατή οργάνωση, η πλήρη ενημέρωση όλων, η περιγραφή όλων των διαδικασιών, ο επιμερισμός των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων όλων των εμπλεκομένων, σε μια γενικότερη προσπάθεια να συμπεριληφθούν όλα όσα πρέπει και να μην υπάρχουν απορίες, αμφιβολίες ή άλλες ερμηνείες.

Εκθέτες και τυχόν θιγόμενοι από τη νόμιμη μετατόπιση που έγινε, έχουν δικαίωμα να προσφύγουν ζητώντας αλλαγή θέσης.

Σε κάθε περίπτωση όμως η Λαϊκή Αγορά Αξιούπολης παραμένει ανοιχτή και νόμιμη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.