Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγικό δυστύχημα με σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη – Νεκροί και τραυματίες (βίντεο)



Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών (μιας εμπορικής και μιας επιβατικής) στα Τέμπη από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Πληροφορίες της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για έξι νεκρούς, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε όλα τα βαγόνια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η σύγκρουση έγινε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους

Το συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος του Ευαγγελισμού. Η επιβατική αμαξοστοιχία φέρεται ότι εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, και αναχώρησε στις 19:22. Τρία βαγόνια της έχουν εκτροχιαστεί.

Επί ποδός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, Αστυνομία, Στρατός
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική (και ΕΜΑΚ) Αστυνομία και Στρατός.

Τριάντα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν σπεύσει στο σημείο για διακομιδές. Εφημερεύει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και ανοίγουν εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης μεταβαίνει αυτή τη στιγμή προς τα νοσοκομεία, ενώ ο ΓΓ του υπουργείου Μεταφορών Γιαννης Ξιφαράς μεταβαίνει προς το σημείο της σύγκρουσης.

Ο υπουργός πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας. Ενημερώνεται ο Πρωθυπουργός συνεχως.

Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Περιοχής Θεσσαλίας ενεργοποιούνται και μπαίνουν σε πρωτόκολλο συναγερμού όπως προβλέπεται σε περίπτωση τέτοιων ατυχημάτων. Τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επιφυλακή, εφόσον χρειαστεί να υποδεχθούν τραυματίες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο Θεός να βάλει το χέρι του καλο παράδεισο να εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάς το μεγαλείο σου,δεν έχουν σύστημα την σήμερον ημέρα του 2023 να βλέπουν εάν κινούνται δύο τρένα σε μια ράγα.
    Τι ψάχνεις με την Ουγκάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός να βάλει το χέρι του καλο παράδεισο να εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι Συγκοινωνιών στην κυβέρνηση Αρίστων;
    Α ρε Εθνάρχη .....τι ερείπια άφησες πίσω σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε αυτές τις στιγμές αφήστε τα πολιτικά στην άκρη. Μάνες δεν θα δούν τα παιδιά τους, και εσείς τα πολιτικά σα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι πολιτικά παιχνίδια ρε φίλε είναι η καταραμένοι οικογένεια Μητσοτάκη από τη στιγμή που βγήκε και από την άλλοι οι γελοίοι τουσυριζα που ήταν διακοπές με το υς θανάτους στο μάτι κάποια φτενε ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι φταίνε ,, Έλληνες αυτού του κράτους κάντε κάτι , πρέπει η βρώμα και η απερισκεψία κάποιον να φύγει,ο Έλληνας πρεπει να κάνει κάτι τώρα όμως ξυπνάτε φτάνει ποια ,μας κούρασαν όλοι με τις προχειρότητες και το θαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.