Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργοποιήθηκε ξανά η δράση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών «Να το πάρει το ποτάμι» (φωτο)



Ενεργοποιήθηκε ξανά η δράση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών «Να το πάρει το ποτάμι». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Ομίλου, την Πέμπτη 23 Μαρτίου μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου Πέλλας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα πλαίσια της δράσης που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών "Να το πάρει το ποτάμι". Οι μαθητές είχαν τα δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα της Κωπηλασίας, αλλά και να έρθουν σε επαφή με το όμορφο περιβάλλοντα χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία και τη βιοποικιλότητά του.

Η πρόσκληση που στάλθηκε στις διευθύνσεις εκπαίδευσης:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα ενεργοποιήσουμε ξανά την δράση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών «Να το πάρει το ποτάμι», η οποία περιλαμβάνει επίσκεψη σχολείων ή τάξεων αυτών στις εγκαταστάσεις μας στο Διεθνές Ναυταθλητικο και Προπονητικό Κέντρο στο Λουδία και ενημέρωση για το άθλημα της κωπηλασίας.

Ανοίγουμε τις πύλες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε έναν όμορφο χώρο με δέντρα και πράσινο, με αθλητικές εγκαταστάσεις κωπηλασίας, γυμναστήριο, παιδική χαρά και ξύλινα σπιτάκια φιλοξενίας αθλητικών ομάδων για μια περιβαλλοντική και αθλητική ενημέρωση. Οι μαθητές μπορούν να φέρουν μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους ώστε να αποτυπώσουν με τα δικά τους μάτια τη φύση και το ποτάμι, όπως και αν επιθυμούν να έχουν προετοιμαστεί μαθαίνοντας σειρά αινιγμάτων ή ποιημάτων, για «να τα πάρει το ποτάμι».

Στο χώρο υπάρχει περιβαλλοντικό κέντρο, το εντευκτήριο του Ομίλου, οπού μπορεί να γίνει ενημέρωση για την βιοποικιλότητα του Λουδία καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπου μπορούν να ενημερωθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί για το Ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας όπου έχει φέρει τόσες διακρίσεις στο Δήμο Πέλλας και σε όλη την Ελλάδα.

Όποια σχολεία επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν μαζί μας εγκαίρως για το σωστό προγραμματισμό".








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.