Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβολή παιδικής ταινίας από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας



Στο πλαίσιο του μήνα Γαλλοφωνίας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας προβάλλει για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της βιβλιοθήκης τη γαλλική ταινία "La fameuse invasion des ours en Sicile" από την ψηφιακή ταινιοθήκη του Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Η La Famosa Invasione Degli Orsi In Sicilia είναι μια γαλλο - ιταλική ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Lorenzo Mattotti , σε σενάριο που γράφτηκε από κοινού με τους Jean-Luc Fromental και Thomas Bidegain , βασισμένη στο παραμύθι The Famous Invasion of the Bears του Dino Buzzati. Κυκλοφόρησε το 2019.

Όλα ξεκινούν τη μέρα που ο Tonio, ο γιος του βασιλιά των αρκούδων, πέφτει θύμα απαγωγής από κυνηγούς στα βουνά της Σικελίας... Εξαιτίας ενός σκληρού χειμώνα που απειλεί τον λαό του με πείνα, ο βασιλιάς των αρκούδων αποφασίζει να εισβάλει στην πεδιάδα όπου κατοικούν άνθρωποι. Με τη βοήθεια του στρατού του και ενός μάγου καταφέρνει να νικήσει και καταλήγει να ξανασμίξει με τον Τόνιο. Αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι οι αρκούδες δεν είναι φτιαγμένες για να ζουν στη χώρα των ανθρώπων...

Η ταινία μεγάλου μήκους αποτελεί μέρος της επίσημης επιλογής του Φεστιβάλ Καννών 2019 στην ενότητα Un sure 2 .

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους και η διάρκειά της είναι 1 ώρα και είκοσι λεπτά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Έδεσσας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας για την παραχώρηση της αίθουσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.