Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κατάσκοπος «Μαρία Τ.» με τη διπλή ζωή – Ποια ήταν, πώς δρούσε και πώς έφτασε στα ίχνη της η ΕΥΠΥπόθεση κατασκοπείας: Η Ρωσίσα «Μαρία Τ.» που εμφανιζόταν ως φωτογράφος και είχε κατάστημα με πλεκτά στο Παγκράτι

Η Μαρία με το κατάστημα στο Παγκράτι ήταν τελικά η Ιρίνα η κατάσκοπος. Δρούσε για λογαριασμό ξένης χώρας και η δράση της αποκαλύπτεται σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΥΠ. Η αντίστροφή μέτρηση για την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας ξεκίνησε με τον εντοπισμό απόπειρας πρόσβασης τρίτης χώρας σε στοιχεία Ελλήνων που έχουν αποβιώσει.
Ως κατάσκοπος η αλλοδαπή Ιρίνα A. S. , ρωσίδα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διπλή ζωή.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούσε ως Μαρία Τσ. , που ζούσε και διατηρούσε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας και πλεκτά στο Παγκράτι, ενώ εμφανιζόταν και ως φωτογράφος.

Είχε ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα από το 2018.

Τη δράση της ξεσκέπασε συστηματική έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) . Οι έλληνες ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Ιρίνα ανήκει σε μια ειδική κατηγορία κατασκόπων, γνωστή ως «illegals».

Οι κατάσκοποι αυτής της κατηγορίας εφοδιάζονται από τις μυστικές υπηρεσίες των χωρών τους, με στοιχεία ταυτότητας ανθρώπων, ακόμη και μικρών παιδιών που έχουν πεθάνει.
Η Ιρίνα που εμφανιζόταν ως ελληνίδα Μαρία φυσικά είχε εξαπατήσει και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους που δεν γνώριζαν την πραγματική της ταυτότητα και φυσικό τη μυστική δράση της. Με την ελληνική ταυτότητα η Ιρίνα μπορούσε να κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Ιανουάριο έφυγε από την Ελλάδα για τη Ρωσία, όπως και ο σύζυγός της που φέρεται να είναι κατάσκοπος και την ίδια περίοδο έφυγε για τη Βραζιλία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ωραίο θέμα πιάσατε τώρα για να αποσυντονίσετε τον εγκέφαλο του μέσου Έλληνα. Αυτήν την εντόπισαν, αλλά τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Καραιβάζ ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ ούτε σύλληψη έγινε ούτε ξέρουν γιατί βρισκόταν εδώ και μας το παρουσιάζουν ως επιτυχία!Σας διέφυγε πήγε σπίτι της και εσείς πανηγυρίζετε χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.