Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ» του Δημάρχου Αλμωπίας Χρ. Μπάτση



Με την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση «ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ» θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο
 Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης. 

Βιογραφικό:
Σπούδασε Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2006-2011) και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Sc.)  «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (2018-2021) με βαθμό 8,80/10 (Άριστα). Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάζεται ως Νοσηλευτής Αιμοκάθαρσης στο Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πέλλας (09/2013 έως σήμερα) και έχει συμμετάσχει στην συγγραφή και την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών, μετά από κρίση, σε συνέδρια νεφρολογίας, νεφρολογίας νοσηλευτών και καρδιολογικής νοσηλευτικής. Μάλιστα 2 από αυτές έλαβαν τιμητική διάκριση. Είναι συγγραφέας (ή συν-συγγραφέας) σε 3 δημοσιεύσεις, μετά από κρίση, στο επιστημονικό περιοδικό «Αρχεία Ελληνικής Ιατρικής» της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό όντας υπεύθυνος εθελοντισμού της ΔημΤΟ ΝΔ Αλμωπίας (10/2020 έως 09/2021), ενώ από τον Οκτώβριο του 2022 είναι Συντονιστής της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Facebook: Chrysovalantis Miltiadis 
Instagram: chrysovalantis_miltiadis
Email: chrysovalantis.miltiadis@yahoo.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.