Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την παγκόσμια ''Ημέρα της Γυναίκας''Γυναίκα!
λέξη γένους θηλυκού όπως και οι λέξεις ζωή, μήτρα, γέννηση, ελπίδα, θέληση, εγκαρτέρηση, δύναμη, υπομονή, αγάπη, θαλπωρή, αγκαλιά, τρυφερότητα, πίστη, ανιδιοτέλεια, αφοσίωση!

Γυναίκα!
λέξη ταυτόσημη με τη μάνα, κόρη, αδελφή, φίλη, σύντροφο, ερωμένη, συνοδοιπόρο!

Γυναίκα!
λέξη με επτά γράμματα, σαν να λέμε επτά θαύματα, που περικλείουν την απόλυτη ουσία της διαιώνισης του ανθρώπινου γένους!

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION] , τιμά την γυναίκα, τιμά την Ελληνίδα Αστυνομικό, που σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας του Σώματος καταφέρνει να ισορροπήσει μεταξύ των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών και των αυξημένων οικογενειακών της υποχρεώσεων, διαγράφοντας εξαιρετική υπηρεσιακή διαδρομή και κοινωνική προσφορά, προασπίζοντας καθημερινά τα δικαιώματα του πολίτη , αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πρόσωπο αυτής, μέσω των έμφυτων χαρακτηριστικών και της ευαισθησίας , που μόνο η γυναικεία φύση διαθέτει.

Έτσι σήμερα, 8η Μαρτίου , "Ημέρα της Γυναίκας", αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο των γυναικών του Σώματος, στο κοινωνικό, οικογενειακό και επαγγελματικό πεδίο, ως ελάχιστη πράξη σεβασμού και στήριξης, μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής μας βρέθηκαν στον εργασιακό χώρο του γυναικείου αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ,προσφέροντας τους από ένα λουλούδι , ως δώρο συμβολικό της αγάπης, της ευαισθησίας και της αναγέννησης της φύσης, που συνάδει με το γυναικείο φύλλο.

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της Φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

-Η- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.