Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στην Κεντρική ΜακεδονίαΣτο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Στόχος είναι η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 3.310 έλεγχοι οχημάτων και 3.894 έλεγχοι ατόμων.

Συνελήφθησαν συνολικά 31 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:11 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών,
5 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις,
3 άτομα για διοικητική απέλαση,
2 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων,
1 άτομο για κλοπή και
9 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων, βεβαιώθηκαν 1.380 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.