Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Σκύδρας: Συμμετέχει στην ημερίδα «Μύθοι κι αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»Ο Δήμος Σκύδρας μέσω της δομής τού ΚΕΠ Υγείας Σκύδρας συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών πάνω σε ζητήματα πρόληψης και προστασίας της υγείας.

Αυτή τη φορά συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης με τίτλο: «Μύθοι κι αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια».

Την ενημερωτική αυτή καμπάνια διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας ( Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας ,τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και φορείς της Αυτοδιοίκησης.

Σκοπός της είναι η πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών και τη σημασία των Εμβολίων.

Στο πλαίσιο λοιπόν της εκστρατείας αυτής θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη διαδικτυακή ημερίδα την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 με ώρα έναρξης στις 18:00΄ και λήξης στις 20:00΄μέσω σύνδεσης στο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WNIX8NSIyFROWV76A5IF2bpw

Η ημερίδα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σ΄όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση.

Ανάλογες και περαιτέρω ενημερωτικές εκδηλώσεις και παράλληλες ενέργειες θα υλοποιηθούν σ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σκύδρας στο τηλέφωνο: 2381351876.

Την ευθύνη και το συντονισμό της ημερίδας έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.: 6977485744.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.