Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλαλητήριο από εργατικά σωματεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών για τη τραγωδία στα Τέμπη



Καλούμε όλο το λαό της Πέλλας την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 18:00 να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών, για να δώσουμε ουσιαστικό νόημα, να παλέψουμε για να γίνει πράξη η ευχή όλων μας:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα…Είναι έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της Hellenic Train.
Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμιά του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους!
Ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί το έγκλημα είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξανακουστούν οι λέξεις κόστος, κέρδος, όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού.
Καλούμε: Όλα τα σωματεία και τους φορείς του νομού, αγροτικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών, τη νεολαία και τους μαθητές με συνελεύσεις, ενημερώσεις, πολύμορφες δραστηριότητες, πανό, συνθήματα να στείλουν από κάθε γωνιά το μήνυμα του αγώνα, το μήνυμα πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Τα εργατικά σωματεία:
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ)
Οι σύλλογοι και φορείς:
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. γιατι δεν λέτε οτι η πορεία ήταν του ΚΚΕ και εκεί μόνοι τους ήταν να την κάνουν εχθές μαζί με τον κόσμο τον απλό αλλα...την ανέβαλαν, τελικά οι ψωριάρηδες ποιοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα κουμουνια βρήκαν ευκαιρία για μπάχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μία απορία γιατί προχθές ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στην πορεία δεν μπορούν να κάνουν πορεία με το κανονικό λαό μιας πόλης; Έχουν κατασκευάσει δύο τρία σωματεία συνδικάτα πώς τα λένε αυτοι πατάνε εκεί πάνω και ξεγελάνε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.