Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντ. Ξυλουργίδης: ''Οι γονείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη βίωσαν το γυμνό κράτος'' (βίντεο)



Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δικηγόρος από την Πέλλα Αντώνης Ξυλουργίδης, ο οποίος είναι και δικηγόρος οικογένειας από την Καλαμαριά που έχασε το παιδί της (Κέλλυ Πορφυρίδου) στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο κ. Ξυλουργίδης στην εκπομπή αντιπαρατέθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη για όσα συνέβησαν, αλλά και για την αντιμετώπιση της τραγωδίας και των συνεπειών της από το κράτος.
Αρχικά ο Υπουργός εξέφρασε την λύπη αλλά και την ντροπή του απέναντι στους γονείς για όσα συνέβησαν στα Τέμπη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αισθάνομαι ντροπή απέναντι στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο αισθάνθηκα ότι βρισκόμουν σε μια εμπόλεμη ζώνη", τόνισε ο Υπουργός μεταξύ άλλων.
Ο κ. Ξυλουργίδης απευθυνόμενος στον συνομιλητή του Υπουργό Υγείας σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: "
Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός και δεν έχει τον ρόλο του παρατηρητή ή του δημοσιογράφου. Πρέπει να αντιληφθεί και τον πόνο των ανθρώπων αυτών. Εμένα οι γονείς του παιδιού, μου τα παρουσίασαν πολύ διαφορετικά και βίωσαν την εικόνα του γυμνού κράτους σε όλο της το μεγαλείο. Έμαθαν την Παρασκευή ότι το παιδί τους ταυτοποιήθηκε και έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας τους προσέγγισαν φοιτητές Ψυχολογίας, να τους πουν τι; Οι γονείς πήγαν και έψαχναν σε μαύρες σακούλες τα αντικείμενα των παιδιών τους. Εδώ το ζήτημα δεν είναι να λέμε μεταθανάτια κάποια λόγια μνημοσύνου. Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος θυμός που δεν μπαίνει στην ζυγαριά. Δεν είναι τι θα τους δώσεις μετά. Θα πάρουν ένα επίδομα, μια σύνταξη και μετά; Τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω..."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αντώνη Ξυλουργδιδη εθκηθεσε το θέμα μετά τρένα είναι χρόνια δεν σε ενημέρωσα καλά όλοι ευθύνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Αντωνάκη με τον φακό νομίζεις εκλογές θα κερδίσεις…από την Ζήνα δεν λύνονται τα πρόβληματα του Ν.Πελλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον νοιάζει ο νόμος Πέλλας το πώς θα βγει μετά πέφτουν οι μάσκες

      Διαγραφή
  3. Τώρα τους αποκαλεις γυμνούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι αδιαβαστος πιάστηκε κύριε Ξυλουργδιδη τα τρένα είναι χρόνια αυτή η κατάσταση ευθύνονται όλοι αλίμονο εκεί που έπεσε η φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις πολιτική πάνω σε μια εθνική τραγωδία ντροπή σου διαλύθηκαν οικογένειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.