Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα καλύτερα Ελληνικά κουπιά η Ευαγγέλια Φράγκου του ΝΟ Γιαννιτσών



Στην ετήσια τελετή βράβευσης , για τα ελληνικά κουπιά που διακρίθηκαν για το 2022 στα διεθνή πρωταθλήματα κωπηλασίας, βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τη Δευτέρα 23 Μαρτίου από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Η Ευαγγελία Φράγκου
σε μια λαμπρή αγωνιστική πορεία τα τελευταία χρόνια, όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, συνεχίζει να διακρίνεται και να τιμά τα ελληνικά κουπιά.

Το 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στη δικωπο άνευ Γυναικών με πλήρωμα της τη Χριστίνα Μπουρμπου και με νέο παγκόσμιο ρεκόρ ενώ και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23, με το ίδιο πλήρωμα και το ίδιο αγώνισμα, κατέκτησαν για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση επιβεβαιώνοντας τη αγωνιστική δυναμικότητα του αγωνιστικού διδύμου.

Φέτος, μια χρονιά Ολυμπιακών προκρίσεων η Ευαγγελία Φράγκου συνεχίζει την προετοιμασία της στα κοινόβια της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στην κατηγορία Σενιορ και αναμένουμε την πολύ σημαντική αγωνιστική χρονιά με την ελπίδα ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024.

Ευαγγελία συνέχισε να μας κάνεις περήφανους. Συγχαρητήρια για τις λαμπρές επιτυχίες που έχεις χαρίσει στην Ελληνική Κωπηλασία αλλά και στον Όμιλο μας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.