Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πωλείται κερδοφόρα επιχείρηση καφέ σε προνομιακό χώρο στο κέντρο των ΓιαννιτσώνΠωλείται κερδοφόρα επιχείρηση καφέ- μέλος δικτύου γνωστής αλυσίδας Franchise. Το καφέ στεγάζεται σε προνομιακό χώρο στο κέντρο στα Γιαννιτσά και φημίζεται για τον ποιοτικό καφέ του και τον άριστο τρόπο παρασκευής. Διαθέτει σταθερή πελατειακή βάση, πλούσιο και μέγιστης ποιότητας εξοπλισμό, έχει επιβεβαιωμένο τζίρο και δε διαθέτει υποχρεώσεις - βάρη, έχει μεγάλο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και πολλούς βοηθητικούς χώρους . 
Ο παρών ιδιοκτήτης αδυνατεί να συνεχίσει να το λειτουργεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Η πρόταση πώλησης μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα δελεαστική διότι σε περίπτωση μεταβίβασης, ο νέος κάτοχος ευνοείται από την απαλαγή του κόστους εισόδου στο δίκτυο Franchise, (entry fee) από την χρηματική προσφορά που είναι κατώτερη του αρχικού κεφαλαίου που καταναλώθηκε και από τον κόπο και τον χρόνο που απαιτείται σε ανάλογη περίπτωση έναρξης. Στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και βοήθεια στα πρώτα στάδια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση του στο τηλ:6948883483
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.