Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλβανία: Η Κυριακή, ημέρα εθνικού πένθους και τιμής, στα θύματα της τραγωδίας στην Ελλάδα



Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, με ανάρτηση του στο κοινωνικό δίκτυο «Facebook», ανακοίνωσε ότι η Αλβανία θα τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη με ημέρα πένθους την Κυριακή 5 Μαρτίου, με μεσίστια την εθνική σημαία ενωμένη συμβολικά με τη φίλη Ελλάδα».

Η Κυριακή 5 Μαρτίου, ημέρα εθνικού πένθους για να τιμήσουμε τα θύματα του σοβαρού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και Αλβανοί πολίτες.

«Η τραγωδία της Ελλάδας είναι και δική μας τραγωδία, ο πόνος για τις ζωές που χάθηκαν στο τρομερό δυστύχημα είναι και δικός μας και αυτή είναι μια από εκείνες τις στιγμές της ζωής, που μια μεγάλη απώλεια του γείτονα δεν συγκρίνετε με εκατό χαρές και οι ζωές μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες, συνεργαζόμενοι όλο και περισσότερο μεταξύ μας», δήλωσε ο Έντι Ράμα.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ορίζεται ότι σε όλους τους κρατικούς και δημόσιους φορείς η εθνική σημαία θα κυματίσει μεσίστια.

Η Ελλάδα γνώρισε το χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της, με τη μετωπική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας και εμπορευματικής αμαξοστοιχίας το απόγευμα της Τρίτης, η οποία άφησε πίσω της περισσότερους από 57 νεκρούς.

Πηγή: abcnews.al 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.