Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο η κηδεία του Νίκου Ναλμπάντη στην Περαία Έδεσσας- Δόθηκε άδεια από την Τουρκική κυβέρνηση στον πατέρα του


Αύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Περαίας του Δήμου Έδεσσας, θα τελεστεί η κηδεία του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ Νίκου Ναλμπάντη, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. 
Η κηδεία θα τελεστεί μετά από διαδικασίες και επαφές πολλών ημερών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του ο πατέρας του Δημήτρης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της γείτονα χώρας. Τελικά η Τουρκική κυβέρνηση έδωσε άδεια στον πατέρα του 29χρονου Νίκου, ο οποίος έρχεται σήμερα Τετάρτη στην Ελλάδα.

Επαφές υπουργών για την άδεια από τις Τουρκικές φυλακές

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ζήτησε να δοθεί άδεια στον φυλακισμένο πατέρα του μηχανοδηγού για να παραστεί στην κηδεία του γιου του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού θα εκτίσει στην Ελλάδα το υπόλοιπο της ποινής του. Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία για την υπόθεση είχε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Ο Τούρκος υπουργός ενημέρωσε για τη θετική ανταπόκριση των τουρκικών αρχών στο αίτημα αυτό και από πλευράς του ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των τουρκικών αρχών στο ανθρωπιστικό αυτό αίτημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του άτυχου 29χρονου είναι κρατούμενος σε φυλακές στην Τουρκία και ήταν προγραμματισμένο να αποφυλακιστεί μετά το Πάσχα, όπως είχε δηλώσει συγγενής της οικογένειας. Κατά πληροφορίες η υπόθεση του Νίκου Ναλμπάντη ήταν το αντικείμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν ο Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλο παράδεισο να έχεις αγγελούδι πολύ κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.