Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Βορεινού - Νεοχωρίου



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βορεινού -Νεοχωρίου του Δήμου Αριδαίας εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του Πρός την Επιχείρηση Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ-ΜΕΚ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ με διακριτικό τίτλο ΄΄ΜΥΗΣ ΒΟΡΕΙΝΟ ΠΕΛΛΗΣ ΑΕ΄΄ τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την ενίσχυση της σχολικής μονάδας με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τη Δωρεά (14) συνολίκα φορητών υπολογιστών ( laptop ) τελευταίας τεχνολογίας και ενός (1) προβολέα (projector) , όσο και για την πολυετή συμβολής τους στην βελτίωση της σχολικής ζωής.

Ο Σύλλογος εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Κρητικό Διονύσιο ,Μέλος του ΔΣ, τον κ. Ζαφειρόπουλο Δημήτριο ,Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Διευθυντή Έργων και Μέλος του ΔΣ,και τον κ. Ασλάνογλου Δημήτριο , Διευθύνοντα Σύμβουλο , της ανωτέρω επιχείρησης , καθώς η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την εύρυθμη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Με τιμή
Το ΔΣ
Παπαδοπούλου Βασιλική Πρόεδρος ΔΣ

Τα Μέλη
Νικολαίδου Σοφία
Μήτρου Χριστίνα
Κωτσοπούλου Αρχοντούλα
Πουτόκα Ελεονώρα
Κουκουλίδου Ραλλίτσα





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.