Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα και οι απαντήσεις του διαγωνισμού ΑΣΕΠΤις ορθές απαντήσεις του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη στις 4 Μαρτίου, γνωστοποίησε την Παρασκευή (10/03) η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού. Αοφρούσε τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις του μαθήματος "Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας" θα θεωρηθούν σωστές ανεξαρτήτως αν έχουν απαντηθεί σωστά ή όχι. Αιτία είναι η μη ευκρίνεια στην φωτοτύπηση!

"Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων" αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν ουκ ολίγες καταγγελίες για προβλήματα στην ομαλή διαξαγωγή του διαγωνισμού, όπως είχαν αναφερθεί στο NEWS 24/7.

Τα θέματα και οι απαντήσεις
Θέματα μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»
Δείτε ΕΔΩ

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»
Δείτε ΕΔΩ

Θέματα μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»
Δείτε ΕΔΩ

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»
Δείτε ΕΔΩ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.