Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας στην Έδεσσα



Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας  το  Εδεσσαϊκό θέατρο, το Νέο Ωδείο Έδεσσας, ο Σύλλογος Εδεσσαίων καλλιτεχνών ο Απελλής, οι εδεσσαίοι σε δράση και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Εδεσσαϊκού και Ηρακλή συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις – αφιέρωμα για την ημέρα αυτή.
Στο δημοτικό στάδιο Φόρης Γέντσης  στις 4μμ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών Εδεσσαϊκού και Ηρακλή.
Στις 7μμ στο Παρθεναγωγείο η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ποίηση,  θα παιχτεί το θεατρικό μονόπρακτο «Δεν Ζω για Κανέναν» της Νίκης Ποζίδου και σκηνοθεσία της ιδίας ,  με την Ελένη Αζέπη,  η  μουσική και τραγούδι θα είναι από το νέο Ωδείο  Έδεσσας.  Στον χώρο θα φιλοξενηθεί  έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Γυναίκα» από τον Σύλλογο Εδεσσαίων καλλιτεχνών ο Απελλής.
Συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα συγκεντρωθούν : Στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα, Στο Παρθεναγωγείο πριν την εκδήλωση και ως το Σάββατο στο καφέ « Καφέδρα» απέναντι από τα δικαστήρια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.