Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια τη νύχτα με μολότοφ και χρήση δακρυγόνων



Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια στην οδό Εγνατία. Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην Πύλη Εμπορίου. Οι αστυνομικοί να απάντησαν με τη χρήση δακρυγόνων. Ακολούθησαν άλλες δύο επιθέσεις στο διάστημα μεταξύ 1:00-2:00 τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, στη 1:30, ομάδα 30 κουκουλοφόρων βγήκε από τον χώρο του ΑΠΘ και επιτέθηκε με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και πυροτεχνήματα εναντίον των ΜΑΤ.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν συνολικά περίπου 30 βόμβες μολότοφ. Πυρπόλησαν πλαστικά στηθαία και έστησαν οδοφράγματα, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία για περίπου μία ώρα.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο φθορές σε ένα σταθμευμένο ΙΧ. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε από τη ρίψη μολότοφ. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση στο πανεπιστήμιο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.