Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Νίκο Χριστοδουλίδη από τον Ι. Τζαμτζή



Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ, εκ βάθους καρδίας, για την ανάδειξή σας στην Προεδρία της Δημοκρατίας της Κύπρου και την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων σας, που εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τον λαό της Μεγαλονήσου. Η πολυετής εμπειρία σας, ως Υπουργού Εξωτερικών και ως διπλωμάτη, εγγυάται την καλύτερη προάσπιση των συμφερόντων της Κύπρου, στο διεθνές γίγνεσθαι και στην προσπάθεια για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, στο ζήτημα της εισβολής και κατοχής.

Όταν τον περασμένο Ιούλιο είχαμε την τιμή να σας υποδεχθούμε στα Γιαννιτσά, με αφορμή εκδήλωση στη μνήμη των αγωνιστών της τουρκικής εισβολής, διαπιστώσαμε την επιστημονική, πνευματική και πατριωτική συγκρότηση, ενός ηγέτη που δύναται να χαράξει καινούργιους δρόμους και νέες προοπτικές, για τον ελληνισμό της Κύπρου.

Οι πολίτες της Πέλλας και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, κατά την επιτέλεση των καθηκόντων σας και σας απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση, να επισκεφθείτε και πάλι την περιοχή μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με εκτίμηση

Ιορδάνης Τζαμτζής, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας
π. Βουλευτής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.