Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο Γιαννιτσών για το δυστύχημα των Τεμπών (βίντεο)



Πολλοί νέοι άνθρωποι ξεχείλισαν τους δρόμους  σε πολλές περιοχές σε όλη την επικράτεια. Οργή, αγανάκτηση, θυμός, πόνος για τα θύματα ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
«Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» έγραφε το πλακάτ που κρατούσε βουβός ένας πολίτης. 
«ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ» έγραφε το κεντρικό πανό της συγκέντρωσης που έγινε με πρωτοβουλία πολιτών. «Όλοι η κοινωνία απαιτεί την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση αυτής της μαύρης υπόθεσης και την τιμωρία όλων των υπεύθυνων όποιοι και αν είναι αυτοί όσο ψηλά και αν βρίσκονται, δεν ήταν ατύχημα ήταν μοιραίο έγκλημα με ορατούς και αόρατους αυτουργούς» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ομιλίες, καταλήγοντας «Η ζωή στο τέλος θα νικήσει»
Οι πολίτες θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων άφησαν ένα λευκό ιπτάμενο φαναράκι στον  ουρανό των Γιαννιτσών.
Ακολούθησε πορεία μέχρι το τέλος τους κεντρικού πεζόδρομου της πόλης. 
Αντιδράσεις προκάλεσε στους διοργανωτές η ανάρτηση πανό στο χώρο της συγκέντρωσης από Σωματείο της ευρύτερης περιοχής, καθόσον η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία- κάλεσμα πολιτών.  

portegia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γιατί καρατζοβα γράφτηκε ότι δεν θα γίνει η συγκέντρωση και τελικά έγινε ας απάντηση καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση της αναβολής της συγκέντρωσης εκδόθηκε από σωματεία (όπως π.χ. οι νοσοκομειακοί γιατροί Πέλλας- ΕΝΙΠ) που είχαν προγραμματίσει και γνωστοποιήσει παρόμοια συγκέντρωση με αυτή των πολιτών και για αυτό προκλήθηκε δικαιολογημένα η σύγχυση. Η συγκέντρωση για το ίδιο θέμα που ανακοίνωσαν τα σωματεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
      Από την σύνταξη του karatzova.com

      Διαγραφή
  2. Και εδώ κομματικά ρε... όλοι μαζί και το ΚΚΕ μόνο του μην του μαγαρίσουν τη συγκέντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.