Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας


 
ΜΗΝΑΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ο Μάρτιος είναι μήνας αφιερωμένος στη Γαλλοφωνία και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας τον γιορτάζει με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

· 18 Μαρτίου 2023 «Κόλλα, ψαλίδι, Matisse», δημιουργικό εργαστήρι εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα κολάζ του Henri Matisse. Συντονίζει η κα Κατερίνα Μπόνου και ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Ο Απελλής». ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Απαιτείται εγγραφή.

· 20 Μαρτίου 2023 «La Fête de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο τη γνωριμία με τη Γαλλία και τη γαλλική γλώσσα. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Απαιτείται εγγραφή.

· 22 Μαρτίου 2023 ώρα 7μ.μ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, προβολή γαλλικής ταινίας για ενήλικες (με ελληνικούς υπότιτλους) από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

· 29 Μαρτίου 2023 ώρα 7μ.μ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, προβολή γαλλικής ταινίας (με ελληνικούς υπότιτλους) από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

· 1 Απριλίου 2023, «L’ Atelier de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι για τη Γαλλοφωνία και τη γαλλική γλώσσα. Συντονίζουν εκπαιδευτικοί από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίων Α.P.L.F- D.U. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Απαιτείται εγγραφή.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των εκπαιδευτικών εργαστηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2381026777 ή ενημερωθείτε από τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/vivliothikiedessa.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.