Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εκδήλωση με τον σκιτσογράφο/δημοσιογράφο Στάθη για την υποβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών στην χώρα μας



Εκδήλωση με θέμα "η διολίσθηση της αστικής δημοκρατίας στην τυραννίδα", με ομιλητή τον γνωστό σκιτσογράφο- δημοσιογράφο Στάθη Σταυρόπουλο, διοργανώνεται από την συλλογικότητα "Ροβεσπιέρος", στην βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα γίνει μια εισήγηση από τον Στάθη και μετά θα ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων. Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν, ο γνωστός σκιτσογράφος - δημοσιογράφος, "θα μιλήσει για την υποβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών στην χώρα μας, θα μας θυμίσει πώς φτάσαμε στα μνημόνια και τί μας περιμένει ακόμη, καθώς και για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής/διεθνών σχέσεων εστιάζοντας στον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχει για την χώρα μας και την Ε.Ε. η πλήρης υποταγή στην γραμμή των Η.Π.Α."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.