Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας: ''Προσοχή, δεν χρησιμοποιούμε πλέον κανένα άτομο για οικονομικές ενισχύσεις''Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι εδώ και κάποιο διάστημα άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του Συλλόγου για να μαζέψουν καπάκια, ενώ ζητούν χρήματα για κάποιους λαχνούς για την κλήρωση τηλεόρασης. 

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, "αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν σε κάποιον άλλο σύλλογο που δεν έχει καμία σχέση με εμάς και δεν εκπροσωπούν άτομα με αναπηρία και δεν ανήκουν ούτε στην ΕΟΚΑ, ούτε στην ΕΣΑΜΕΑ, όπως εμείς. Καλά θα ήταν να ενημερώνεστε πρώτα τι εκπροσωπούν και τι κάνουν προτού αποφασίσετε να τους στηρίξετε. Ο Σύλλογός μας δεν χρησιμοποιεί πλέον κανένα άτομο να μαζεύει οικονομικές ενισχύσεις", καταλήγει η ανακοίνωσή του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.