Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα οι ανακοινώσεις για «Πασχαλινό καλάθι» και «Καλάθι του νονού» - Τι προβλέπεται



Εν αναμονή οι ανακοινώσεις για τα προϊόντα στο «καλάθι του νονού» και το «καλάθι του Πάσχα», υπό την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ανακοινώσεις για δύο νέα «καλάθια», το «καλάθι των νονών», το οποίο θα αφορά παιχνίδια και λαμπάδες και το «καλάθι του Πάσχα», που θα εφαρμοστούν την περίοδο του Πάσχα σε σουπερμάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών θα κάνει σήμερα το πρωί σε συνέντευξη Τύπου η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Το «πασχαλινό καλάθι» ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του «καλαθιού της Σαρακοστής», λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και θα δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι.

"To καλάθι του νονού/ας"

Όσον αφορά στο «καλάθι του νονού/ας», θα λειτουργήσει αντίστοιχα με εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει αναμένεται μάλιστα είναι παρόμοιες με εκείνες στο «καλάθι του 'Αη Βασίλη».

Παράλληλα θα προστεθούν επίσης οι λαμπάδες για τις αγορές των νονών στα βαφτιστήρια τους. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες στο «καλάθι του 'Αη Βασίλη» ήταν: Επιτραπέζια / Παζλ, Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα - τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα, μουσικά παιχνίδια.

Ειδικότερα, το «καλάθι του Πάσχα» θα περιέχει σαρακοστιανά είδη και αναμένεται να ισχύσει στα σουπερμάρκετ από τις 5 Απριλίου με προϊόντα όπως αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αβγά.

Παράλληλα στα καταστήματα παιχνιδιών θα εφαρμοστεί το «καλάθι των νονών», όπου οι επιχειρηματίες θα δημιουργήσουν τη δική τους λίστα προϊόντων, όπως επισήμανε και ο Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο Mega.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.