Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το θερινό και εορταστικό ωράριο του Πάσχα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας



Ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές θα βρουν οι καταναλωτές, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, με αφορμή το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα .

Προσδοκίες για αύξηση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα κατά την εορταστική περίοδο, έχει ο εμπορικός κόσμος της Έδεσσας αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά υποτονικό .

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας δήλωσε: «Σας περιμένουμε στα εμπορικά καταστήματα, στο κέντρο του νομού Πέλλας ,στην όμορφη πόλη μας την Έδεσσα να κάνουμε τα ψώνια μας και για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα.

Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από την ενεργειακή κρίση, τα καταστήματα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας καθώς και οι ανοιξιάτικες ημέρες μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας ταυτόχρονα ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές».

Tο προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2023 και της θερινής περιόδου, έχει ως εξής:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο φωτοτυπίας επαναφέρει το σύλλογο στα γνωριμα χνάρια του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι του εμπορικού συλλόγου ο κόσμος στα στήριξε στις εκλογές γιατί είχατε ως σημαία το open mall λέγοντας τότε ότι σε ένα μήνα ξεκινάει δυστυχώς έχει περάσει περισσότερο από 12 μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα, τα τελευταία χρόνια κάνετε κι εσείς οτι εκαναν και οι άλλοι εδώ και 20 χρόνια, έχετε χάσει την αξιοπιστία σας και αυτό δεν έχει να κάνει σχέση με εσάς που αγωνιζόσαστε αλλά να ξέρετε έχετε κακούς συμβουλάτορες που είναι μέρος του συστήματος .Αν θέλετε να γίνετε καλύτεροι ακουστε πραγματικά τι θέλει η αγορά .
    Πότε την Κυριακή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα, το open mall κατάντησε ανέκδοτο στην πόλη. Μοίραζαν και φυλλάδια σαν το Τσίπρα που εγκαινίασε το μέτρο της Σαλονίκης με εκτυπωμένους μουσαμάδες.
    Ας εκτυπώσει ο φωτοτυπίας μουσαμάδες να κάνουμε εγκαίνια το open mall ....αχχαχαχχαχα....τι ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.