Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Τέλος στα μέτρα έναντι της πανδημίας με εξαίρεση τις υγειονομικές δομές



Την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, εισηγήθηκε στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε σήμερα, το υπουργείο Υγείας και η εισήγηση έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για το λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντιικής θεραπείας για όσους νοσούν», τόνισε ο υπουργός.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Πάμε παρακάτω σαν κοινωνία .Σε λίγες μέρες θα γεμίσουν οι κολόνες με διαφημιστικό υλικό διάφορων περίεργων κομμάτων : Η νίκη της Ελλάδος...η πατρίδα της ελλάδος...Το Ξύπνημα της Ελλάδος κλπ κλπ.
    Οι γνήσιοι πατριώτες θα εμφανιστούν και πάλι να μας πουν τι να κάνουμε...Εμείς δεν ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ.
    ΤΕΛΕΊΑ , ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΄ΠΗΓΑΙΝΑΝ 2+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΙΠΑΜΕ Η΄ ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεκι τι θα κάνουμε τώρα χωρίς τα χαζά σας

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή τώρα η ψεκασμένοι θα σταματήσουν να ασχολούνται με τα εμβόλια-πανδημία και θα ξαναρχίσουν πάλι να κυνηγάνε τα αεροπλάνα που τους ψεκάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.