Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται με την Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα – Η αναγγελία του γάμου τους



Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη, που ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, παράλληλα σχεδιάζουν και τον γάμο τους που θα γίνει στην Αίγινα.
Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Μπαμ”.

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα» γράφει η αναγγελία του γάμου.
Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του ανατρεπτικού καλλιτέχνη, αφού, εκτός από τη γλυκιά προσμονή της πατρότητας, κέρδισε την πρώτη θέση και στην καρδιά των τηλεθεατών, καθώς ανακηρύχθηκε νικητής στο «The voice» με την ομάδα του, τους Teampanistes, και τη νεαρή τραγουδίστρια Μαρία Σακελλάρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη είναι μαζί από το καλοκαίρι, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες με την αγαπημένη του κυκλοφόρησαν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, ο Πάνος Μουζουράκης βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας κοπέλας που ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο. Η σχέση τους προχώρησε αρκετά γρήγορα, καθώς οι προτεραιότητες και των δύο ήταν ίδιες και συναντήθηκαν τη σωστή στιγμή.

Έμπνευση και δημιουργία
Η όμορφη Μαριλού είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη, ενώ η μόνη της σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ είναι η φιλία της με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους είναι παιδικές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και σε αποδράσεις εκτός συνόρων.

Έχοντας εξαιρετικές δουλειές στο ενεργητικό του, όχι μόνο ως μουσικός, αλλά και ως ηθοποιός, ο Πάνος Μουζουράκης αυτό το διάστημα μπαινοβγαίνει στο στούντιο προετοιμάζοντας με ενθουσιασμό την επόμενη δισκογραφική δουλειά του. Βρίσκεται σε φάση δημιουργίας και έμπνευσης και σίγουρα ο έρωτας λειτουργεί ενισχυτικά σε αυτό.

Το τραγούδι του «Έπαθα αγάπη» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και, όπως αποδεικνύεται, είναι βιωματικό. Μέχρι πρότινος, ο καλλιτέχνης συμμετείχε σε συναυλίες-αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Πριν από λίγο καιρό, ταξίδεψε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη με τη Μαριλού του, καθώς εκεί βρίσκεται η οικογένειά του, η μητέρα του και ο αδελφός του. Ο ίδιος έχασε πριν από πέντε χρόνια τον λατρεμένο του πατέρα, γεγονός που σίγουρα τον σημάδεψε και τον ωρίμασε πολύ γρήγορα. Από τότε δεν έπαψε ούτε στιγμή να σκέφτεται τη δημιουργία δικής του οικογένειας και, έτσι όπως ήρθαν όλα στη ζωή του, αυτό τελικά θα γίνει πολύ γρήγορα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.