Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δ. Σταμενίτη με την Αν. Υπουργό Υγείας για ογκολογικό τμήμα και προτάσεις Ταμείου Ανάκαμψης



Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα συναντήθηκε την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης για θέματα του τομέα υγείας στην Πέλλα. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του κ. Σταμενίτη με τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ, ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να ζητήσει από την Αν. Υπουργό την έγκριση και ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης της δέσμης προτάσεων που αφορούν έργα αναβάθμισης των υποδομών αλλά και προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού για τις Νοσοκομειακές Μονάδες Γιαννιτσών και Έδεσσας καθώς επίσης και για τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πέλλας.

Ειδικότερα, όπως έχει γινεί γνωστό από προηγούμενες ανακοινώσεις του Βουλευτή κ. Σταμενίτη, η 3η ΥΠΕ έχει καταρτίσει κατάλογο προτάσεων για την αναβάθμιση των υποδομών των Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών και Έδεσσας (αίθουσες χειρουργείων, κλίνες ΜΕΘ,  χώροι μαιευτηρίου κ.α.) συνολικού προϋπολογισμού 5.934.000 εκ. ευρώ, καθώς επίσης και προτάσεις ανακαίνισης των χώρων ΤΕΠ,  ύψους 988.449,47 ευρώ για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και 844.235,78 ευρώ για το Νοσοκομείο της Έδεσσας. 

Επιπρόσθετα, όσον αφορά τα Κέντρα Υγείας (Αριδαίας, Άρνισσας, Σκύδρας και Κρύας Βρύσης) έχουν κατατεθεί προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 8.000.000 ευρώ, οι οποίες αφορούν έργα αναβάθμισης των υποδομών.  

Τέλος, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Βουλευτής Πέλλας έθεσε στην κ. Γκάγκα το ζήτημα της ένταξης του ογκολογικού τμήματος στο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και της συνολικής αναβάθμισης του.  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για το διαλυμένο ΕΣΥ συζητάμε;
    Το είπε ο Κούλης. Θέλει άλλη μια τετραετία να το σώσει και εκείνο.
    Δεν πρόλαβε να το ιδιωτικοποιήσει, απλά να το υποβαθμίσει
    Σταμ το παραμύθι τελειώνει......
    Καλά θα ήταν να ήταν άλλα 4 ή 8 χρονάκια.
    Δεν είναι και λίγη η βουλευτική αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.