Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλήρωση Champions League: Τιτανομαχίες Σίτι-Μπάγερν και Ρεάλ-Τσέλσι στους «8»



Το ντέρμπι των “πολιτών” με τους Βαυαρούς ξεχωρίζει στα προημιτελικά του Champions League, η “Βασίλισσα” αντιμετωπίζει” τους “μπλε” του Λονδίνου, ενώ υπάρχει και ο ιταλικός  “εμφύλιος” ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι. Ίντερ κόντρα σε Μπενφίκα είναι το τελευταίο ζευγάρι που έδειξε η κληρωτίδα. 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στη Νιόν για τα προημιτελικά του Champions League, από την οποία προέκυψε και το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Από τις μονομαχίες των “8” ξεχωρίζει αυτή της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν, ενώ αξιοσημείωτη είναι η “τιτανομαχία” της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τσέλσι.

Παράλληλα, η κληρωτίδα έβγαλε και… ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι, ενώ το τελευταίο ζευγάρι της οκτάδας αφορά την Ίντερ με την Μπενφίκα. Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα.

Στη συνέχεια της διοργάνωσης, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στο “Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου. //

Αναλυτικά η κλήρωση των “8” του Champions League:

Ρεάλ – Τσέλσι
Ίντερ – Μπενφίκα
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν
Μίλαν – Νάπολι
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.