Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Erasmus+: Μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία φιλοξενεί το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου



Την εβδομάδα από Δευτέρα 27/03/2023 έως και την Παρασκευή 31/03/2023 το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου φιλοξενεί στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Students facing Global Environmental Risks at local scale by getting Eco-schools through Nature-based Solutions (2020-1-ES01-KA229-082946_2)", μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία. 
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των άλλων χωρών θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας και να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του προγράμματος (επίδειξη και δημιουργία κήπου, επίσκεψη σε υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, παρουσιάσεις). Ευχόμαστε στους φιλοξενούμενούς μας και στους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις δράσεις τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.