Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες KICK BOXING από τον ''Μ. Αλέξανδρο'' Γιαννιτσών


Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι φιλικοί αγώνες kick boxing την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 με συμμετοχή 7 σωματείων και 60 αθλητών στην Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών του ¨Μ.Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές μιας διοργάνωσης.

Τους αγώνες παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών αλλά και του αθλήματος , οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου και τους συμπαραστάθηκαν θερμά.

Μέρος έλαβαν αθλητές όλων των κατηγοριών, παίδες-κορασίδες, έφηβοι-νεάνιδες και άνδρες-γυναίκες και βραβεύτηκαν όλοι με μετάλλια για την συμμετοχή και την αγωνιστικότητά τους.


Διοργανωτής ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με υπεύθυνο της συνάντησης τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο 8 dan.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:

· Από την Έδεσσα με προπονητή τον Μπυρώζη Πέτρο
· Από τα Καβάσιλα Βέροιας με προπονητή τον Πειστικό Γρηγόρη
· Από τα Γρεβενά με προπονητή τον Διανέλο Νίκο
· Από την Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Κακαρίκο Βασίλη
· Από την Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Σαββίδη Θέμη
· Από τη Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Αθανασιάδη Νίκο
· Από τα Γιαννιτσά ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ με προπονητή τον Ινδόπουλο Δημήτρη και τους αθλητές του : Τσιρέλη Ιάσονα, Κιτσόπουλο Σωτήρη, Μηνοβγιούδη Δημοσθένη, Στεφανίδη Νίκο, Τίκη Χρήστο, Καμτσίκη Δημήτρη, Τσιτλακίδη Χριστόφορο, Ναλπμάντη Παρασκευή, Αναστασιάδου Σάρρα, Γεωργίου Χρυσούλα, Τεκτερίδη Αλέξανδρο, Χατζηπαρασκευαίδη Νίκο, Κατμάδα Παναγιώτη, Μαυρόπουλο Γεώργιο, Κάζογλου Συμεών, Τσιτλακίδη Χαράλαμπο, Εμμανουηλίδη Γιάννη.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί θερμά τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση , τον διαιτητή της συνάντησης Αθανασιάδη Νίκο, τον γιατρό των αγώνων Παμπόρη Τηλέμαχο και την γραμματεία Ινδοπούλου Μιχαέλα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.