Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θαυμάσιος Αερωπός ManDynamic πήρε βαθμό στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας 27-27 και σφραγίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο



Θεωρείται επάξια το καμάρι της πόλης και όλου του Νομού και αυτό το έδειξε ο Αερωπός μέσα στην Αθήνα στο γήπεδο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας όπου πήρε τον χρυσό βαθμό και θα μπορούσε να πάρει άνετα τη νίκη κόντρα στους γηπεδούχους που υπέρβαλαν τους εαυτούς τους και αγωνίστηκαν για άγνωστο λόγο με τόσο πάθος. Παιχνίδι γκράν γκινιόλ με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ η ομάδα της πόλης μας είχε ξεφύγει και με 4 πόντους μπροστά αλλά το τελευταίο πεντάλεπτο έκρινε μια ολόκληρη χρονιά. Η ομάδα της Έδεσσας είχε για άλλη μια φορά έναν εκπληκτικό Μποκάρεφ ο οποίος σημείωσε 13 τέρματα και να κάνει φανταστικές ένεργειες καθώς και έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα Βέρεμτσουκ, σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια, με σωτήριες αποκρούσεις έχοντας τη βοήθεια των υπόλοιπων αθλητών η ομάδα του Κώστα Τούτση πήρε στο τέλος το βαθμό και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Tα πεντάλεπτα: 3-2, 4-2, 6-5, 6-7, 10-10, 12-15 (ημχ) 14-16, 17-20, 18-22, 21-23, 25-25, 27-27
Διαιτήτευσαν με επιτυχία Χαραλαμπίδης- Ζήσης,

ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA: (Γιάννης Αρβανίτης): Νικολίνταης, Κουκουλάς 9, Αϊβαλιώτης, Ταουσάνης 1, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Χαντέλης 4 [4/4 πέν], Α. Βασιλείου 2, Ι. Βασιλείου 1, Μπούτος 4, Δεληχρήστος 5, Μαντζόπουλος, Ελοζιέουα 1, Χελιώτης, Μπαλάσκας.

ΑΕΡΩΠΟΣ: (Κώστας Τούτσης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Γιοβάνοβιτς 2, Μήγγας, Τοτίδης, Κράλλης 4, Σεμεντσένκο, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης, Μποκάρεφ 13 [4/4 πεν]., Γιαννούσης, Μπούλκιν 6, Γεωργαλής, Παπαγιάννης, Μαυροδουλάκης, Μαρίνος.
Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 4/4-4/4

Τι μας δήλωσε ο συνοδός της ομάδας κος Μάκης Ρόμπης :
Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην Τεχνική ηγεσία, στους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση και κατάθεση ψυχής που κάναμε κόντρα σε μια ομάδα που για αγνώστους λόγους κατέβαλλε τέτοιον ζήλο και ήταν πολύ αντιαθλητική, όπως και ορισμένοι άνθρωποι του χάντμπολ που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούσαν συνεχώς. Στα 14 χρόνια που είμαι στην ομάδα δίπλα πρώτη φορά συνάντησα, 2 λεπτά πριν το τέλος να έρχονται δύο κύριοι και να μας ζητάνε να γίνει ντόπιγκ κοντρόλ. Ο Αερωπός όπως έχω δηλώσει, έχει μια διοίκηση οργανωμένη παντού που ματώνει οικονομικά για να βρίσκεται η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και δεν είναι διαχειρηστές στην αυτοδιοίκηση. Αυτοί όλοι θα μας βλέπουν στην πλάτη και η ομάδα θα παίζει Ευρώπη και αυτοί θα βλέπυνε το Νευροκόπι. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα μας, τους πολλούς χορηγούς που μας στήριξαν και είναι χαρακτηριστικό εχθές στην επιστροφή από την Αθήνα πάνω από 200 τηλεφωνήματα και μηνύματα είχα από όλο το Νομό και από την υπόλοιπη χαντμπολική Ελλάδα. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως μέσα από την καρδιά μου τον αθλητή της ομάδος μας Σταύρο Μαυροδουλάκη που αν και χειρουργημένος στα δύο αυτά τελευταία παιχνίδια ήταν δίπλα μας στον πάγκο έπειτα από επιθυμία δική μου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.