Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

The Voice – Τελικός: Νικήτρια η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη (βίντεο)



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος τελικός του «The Voice». Οι τηλεθεατές απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου 11/3 μοναδικό μουσικό show στον ΣΚΑΪ, που τα είχε όλα! Θέαμα όμορφες φωνές αλλά και αγωνία για τον μεγάλο νικητή του The Voice.
Ο τελικός χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου. 
Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.
Στην τρίτη και τελευταία φάση του μουσικού τάλεντ σόου, όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν… δύο και να βρεθούν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη. Και αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσατντίνου αργυρού.
H αγωνία κορυφώθηκε όταν η Φαίη Σκορδά πήρε στα χέρια της την κάρτα με τα αποτελέσματα και το όνομα του νικητή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece ήταν η Μαρία Σακελλάρη.

Ποια είναι η Μαρία Σακελλάρη
Η νεαρή τραγουδίστρια είναι μόλις 16 ετών, είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου με τη δική της μπάντα. Ανέβηκε στη σκηνή του Voice με το «I ‘d rather go blind» γυρνώντας και τις τέσσερις καρέκλες.
Η διεκδίκηση ήταν σκληρή με τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή για να βρεθούν κοντά της όμως ο Πάνος Μουζουράκης την κέρδισε σχεδόν… τηλεπαθητικά! Από τα Knockouts προκρίθηκε με το «Fallin» για να αντιμετωπίσει στα Battles την Δώρα Αρβανίτη στο «I don’t want to miss a thing» περνώντας στην επόμενη φάση.
Η Μαρία Σακελλάρη αναγνώρισε από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο της στο τραγούδι και παρά το νεαρό της ηλικία της, δήλωσε συμμετοχή στο The Voice και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.
Η αγάπη της για το τραγούδι αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, στις περισσότερες από αυτές βρίσκεται σε κάποια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.