Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ



Ανακοινώθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα ονόματα όλων των υποψηφίων που θα βρίσκονται τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πέραν του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκκρεμεί η ανακοίνωση ακόμα περίπου 40 ονομάτων, μεταξύ των οποίων δυο στην Πέλλα, κάτι που αναμένεται να γίνει των εντός των επόμενων ημερών.

Οι τέσσερις υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν στην Πέλλα:
  • Δάντση Παρασκευή, μηχανικός
  • Σηφάκης Γιάννης, πρώην βουλευτής, μηχανικός
  • Σταυρίδου Σοφία, αγρότισσα
  • Τζάκρη Θεοδώρα, βουλευτής, δικηγόρος
Να σημειωθεί ότι,  σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, στη λίστα του ψηφοδελτίου της Πέλλας θα συμπεριληφθεί τελικά και ο Αλκιβιάδης Μπαμπαλής στον οποίο έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ και αναμένεται ο 6ος υποψήφιος. 

Επίσης,  στη λίστα μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Eιδικότερα στον Α’ Αθήνας όπου την ψήφο των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν 17 υποψήφιοι ξεχωρίζουν τα ινόματα του Νίκου Φίλη, Δημήτρη Τζανακόπουλου, Χριστόφορου Βερναρδάκη και Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Στον Βόρειο τομέας της Αθήνας όπου παρατηρείται υπερπληθώρα υποψηφίων (20 συνολικά) την ψήφο για πρώτη φορά διεκδικεί ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου ενώ την επανεκλογή τους, μεταξύ άλλων, θα διεκδικήσουν οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπιύλου, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Κώστας Ζαχαριάδης.

Στον Δυτικό τομέα της Αθήνας θα κατέλθουν οι Έφη Αχτσιόγλου, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καθώς και οι Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο Νίκος Παππάς, η Ραλλία Χρηστίδου, η Θεανώ Φωτίου, ο Στέφανος Τζουμάκας καθώς και ο δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης ξεχωρίζουν στην λίστα των υποψηφίων για το Νότιο Τομέα Αθηνών.

Στην Ανατολική Αττική θα κατέλθει, για πρώτη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Η λίστα των υποψηφίων:










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Αντωναρε η δουλειά δεν είναι ντροπή 😄😄😄🙈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που κατα βάση αποτελείται από την σκαρταδουρα τών άλλων κομμάτων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, Λεβέντη,Μερα25, Βελόπουλο και ποιος ξέρει αύριο και με καναν χρυσαυγιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω η ΝΔ ειναι ενα κομμα αστικο που μαζεψε ολα τα τσιρακια του Τσοχατζοπουλου και πασοκοποιησε την πολιτικη σκηνη. Αμ εκεινος ο Ψαριανος τι δουλεια εχει στην ΝΔ ρε βλα- Κουλη; Το κομμουνι ο Θεοδωρικακος δεν πειραζει κανενα; Οι ακροδεξιοι Βοριδης Αδωνης Πλευρης σας αφηνει αδιαφορους; Αυτο δεν ειναι κομμα αλλα κλωνοποιημενο μπουρδελο του κερατα.

      Διαγραφή
    2. ΚΚΕ είμαι γιαλαντζί σύντροφε τα έχετε ισοπεδώσει όλα, πας μην ΣΥΡΙΖΑ τον λέτε δεξιό!!! Εσείς η θεματοφύλακες της ...αριστεράς του Αντώναρου μην χε@@@

      Διαγραφή
  3. Πολύ στενάχωρο να μην υπάρχουν πλέον ποιοτικά πολιτικά πρόσωπα,σε όλες τις παρατάξεις..ριάλιτι γιναν τα κόμματα,τραγουδιστές ηθοποιοί και ινφλουενσερ. Πώς να προοδεύσεις όταν δε ξέρεις πως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορεί πλάκα μας κάνουν.Μας έβαλαν υποψήφιο έναν φασίστα αντιεμβολιαστη μισογύνη ψεκασμένο που ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος της νδ όταν φαλιρίσαμε! Ρε αλεξη μας έχεις ξεφτιλίσει ντροπή κάνεις τα πάντα για να χάσεις απο τον κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλέξη μας απογοήτευσες με τις επιλογές σου. Φασίστες δεν θέλουμε στο κόμμα. Η ΝΔ τον έστειλε για να μας εξευτελίσει. Αντωναρος#Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πολύς κόσμος έχει μνήμη από κουνούπι ξεχνάει που εβγενε βόλτα με μυνημα 13030 αν δε κάνω λάθος και σε λίγο αν ξαναβγούν ετοιμάζουν νέο εμβόλιο εκεί θα στέλνουμε μυνημα στον Άγιο Πέτρο για να πάμε βόλτα. Προσοχή στα φασισταρια ψηφοφορία όπου θέλεις εκτός τα φασισταρια της (ΝΔ) η μεγάλη απάτη της δήθεν δημοκρατίας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.26 πώς πας από IQ; Κάνε ένα τεστ για να μάθεις πού βρίσκεσαι βρε αδερφέ.

      Διαγραφή
    2. 12:06 Δες το ταμείο σου αν έχει ψυχίατρο να σου γράψει κάνα σωστό φάρμακο γιατί με τα ληγμένα που παίρνεις από τις εκκλησίες θα έχεις πρόβλημα.

      Διαγραφή
  7. Όλο το ΠΑΣΟΚ πήγε Σύριζα. Δεν φεύγουν απ το ΠΑΣΟΚ μόνο τα στελέχη και όσοι διορίστηκαν απ το κόμμα.Δεν έμεινε υγιής ψηφοφόρος.Και η νέα δημοκρατία όμως έχει αποβάλλει τους ακροδεξιούς κάπως και βελτιώθηκε.Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε σαν κοινωνία και προσωπικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αριστερά μόνο ΚΚΕ αυτοί έχουν γίνει πολιτικός βόθρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.26 εγώ όπως λες δεν είμαι καλά αλλά να ξέρεις ένα πράμα αν ο κόσμος που δε θέλω να πιστεύω να έχει πάλι μιαλο από κουνούπι και ψήφηση ΝΔ θα έχουμε μεγάλα δράματα από το κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χάπια που θα πάρεις με μέτρο ότι πει ο γιατρός δεν είναι καραμέλες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.