Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας ο δεύτερος απινιδωτής του Συμβαδί-ζω



Συνάντηση με τη Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, αντιδημάρχους και συνεργατών της, είχαν μέλη του συλλόγου μας Συμβαδί-ζω.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η παράδοση του δεύτερου απινιδωτή που προσφέρει ο σύλλογος μας στην πόλη της Σκύδρας.

Μετά την τοποθέτηση του πρώτου απινιδωτή στο Α.Τ. Σκύδρας, με κάλυψη για το κέντρο της πόλης, συμφώνησαν όλοι στην χρησιμότητα τοποθέτησης του δεύτερου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας.

Ένας όμορφος χώρος όπου τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι, αθλούνται κατά εκατοντάδες, θα έχει τον δικό του, σταθερό αυτόματο απινιδωτή. Σημειώνουμε ότι ο εξοπλισμός απαγορεύεται αυστηρά να μετακινηθεί εκτός ΔΑΚ Σκύδρας. Σε συνεργασία και με τους προπονητές όλων των ακαδημιών, οι οποίοι εκπαιδεύονται διαρκώς στις πρώτες βοήθειες και την ΚΑΡΠΑ, θα απλωθεί ένα δίχτυ ασφαλείας ελπίζοντας να είναι αχρείαστος.

Θυμίζουμε ότι ο απινιδωτής έγινε δωρεά προς τον σύλλογο μας από την οικογένεια της Γεωργίας Σημαιοφορίδου, την οποία και ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.