Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο υποψήφιος στο Κιλκίς που «έδιωξε» την Αγαθοπούλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ



Πρώην υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς είναι ο επιχειρηματίας Παύλος Τονικίδης, η υποψηφιότητα του οποίου στο νομό με το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία φέρεται να αποτέλεσε την αιτία ή την αφορμή για την αποχώρηση της νυν βουλευτού Ειρήνης Αγαθοπούλου από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τονικίδης, με χρόνια παρουσίας στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ διαθέτει οικονομική επιφάνεια και φέρεται να έχει μεγάλη στήριξη και από τον επιχειρηματία- ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Από την άλλη, και η κυρία Αγαθοπούλου, η οποία είναι τομεάρχης Ισότητας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και προσφάτως έγινε μητέρα, έχει δυνατή παρουσία στο Κιλκίς, όπου ο πατέρας της διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φαρμακεία της πόλης.

Σημειώνεται πως το όνομα του κ. Τονικίδη δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη φουρνιά υποψηφίων που είχε ανακοινωθεί από την Κουμουνδούρου το Φεβρουάριο, ακριβώς λόγω των αντιδράσεων που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κόμματος κι όχι μόνο από την τοπική κοινωνία.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στις κάλπες της απλής αναλογικής το πιθανότερο είναι οι τρεις έδρες του Κιλκίς να μοιραστούν από μία σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. το παλιό πασοκ ειναι εδω .............ελα να καθαρίσουμε να μείνουν λίγοι και κάλοι ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μείνουμε όσοι διορίστηκαμε τουλάχιστον στο Πασοκ!.Σε κανα εφκα τεβε κλπ.Τα καλά μυαλά κλπ μπορείτε να πάτε Συριζα.Εμείς το 7-8% θα το πιάσουμε αμα βάλεις και τους διορισμένους στις Κλαδικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο χωριό μου δεν λέγεται τα "καλά μυαλά " λένε τα μεγάλα λαμόγια

      Διαγραφή
    2. το ίδιο πράγμα λέμε.Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν... κάποιοι έμπαιναν στο δημόσιο απ το παράθυρο.Λαμόγια κι εμεις τους λέμε στο χωριό.

      Διαγραφή
    3. αυτό λέω και εγώ τώρα που όλα τα μεγάλα λαμογια έφυγαν και πήγαν δίπλα στον αλε6 και κατι αλλα στον κουλη κάτι καλό πάει να γίνει

      Διαγραφή
  3. Άντε φέρτε και τον Γιωργάκη και αύριο μεθαύριο να τον κάνουν και αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.