Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Λάκη Βασιλειάδη σε υπηρεσίες και δομές της Έδεσσας



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκα σήμερα την Έδεσσα και συγκεκριμένα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. Όπως τόνισε, είναι σημαντικό να μην λησμονούμε τα στελέχη των κρατικών υπηρεσιών που βρίσκονται 24 ώρες και 365 ημέρες στις επάλξεις για τη διασφάλιση του τρόπου ζωής μας.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε διαδοχικά την Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ, την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ και το Κέντρο Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) του Δήμου Έδεσσας στο Εκκλησιοχώρι. Όπως ανέφερε στους υπαλλήλους αλλά και στους ωφελούμενους, η πρόσβαση των πολιτών της Πέλλας σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και Φροντίδας, καθώς και η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, στον τόπο τους, αποτελούν προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε πως τα τελευταία χρόνια είδαμε σαφή βελτίωση στην ψηφιοποίηση, την απονομή συντάξεων, και γενικώς στην ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες. Πρόσθεσε πως «πάνω σε αυτή τη βάση πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε το Κράτος που δουλεύει για τον πολίτη και όχι εις βάρος του πολίτη. Το Κράτος που αξίζουμε.»





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι είναι και τούτο;
    Αντί να μας πει τι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα η τι σκέφτεται από την θέση της αντιπολίτευσης να προτείνει ,πήρε παραμάσχαλα έναν φωτογράφο και άντε γεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/shorts/MR6vbcqPx_M
      και κάτι ακόμα
      https://www.youtube.com/watch?v=yOMYuEb0o48

      Διαγραφή
  2. Στο κράτος που αξίζουμε το 2023, η ψηφιοποίηση είναι εμφανέστατη στον πάκο φακέλων που στοιβάζονται στις υπηρεσίες, όπως φαίνεται και στην τελευταία φωτογραφία.
    Στο κράτος και τη βουλή που αξίζουμε το 2023, το να παίρνει σβάρνα τις δημόσιες υπηρεσίες και να φωτογραφίζεται με πυροσβέστες ένας αντιπρόσωπος του έθνους, ο οποίος έχει ψηφίσει αγόγγυστα όλα τα νομοσχέδια που υποβαθμίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας, που αναθέτουν σε ιδιώτες τις υπηρέσιες απονομής συντάξεων αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.