Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Σε εξέλιξη συνδυαστικά έργα για την οδική ασφάλεια στην ΠέλλαΣτην βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου στοχεύει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με ένα έργο το οποίο περιλαμβάνει ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Μεταξύ των εργασιών που προβλέπονται είναι η κατακόρυφη σήμανση, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος του οδικού δικτύου, η ενίσχυση των γεφυρών κλπ.

Στο πλαίσιο του έργου, άρχισαν το πρωί οι αντικαταστάσεις αρμών διαστολής, με ασφαλτούχα μείγματα, σε καταστρώματα γεφυρών. Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, επέβλεψε τις εργασίες των τεχνικών συνεργείων, στη γέφυρα Εδεσσαίου, στη Σκύδρα ενώ ανάλογες παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν στη γέφυρα του Εδεσσαίου, στα Σεβαστιανά και στις γέφυρες του Επαρχιακού Οδικού δικτύου της Αλμωπίας, από Άψαλο έως Αριδαία.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, τόνισε : «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας στους δρόμους της Πέλλας. Αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους για να μειώσουμε τους παράγοντες κινδύνου στους δρόμους ευθύνης μας, ώστε να γίνουν οι μετακινήσεις μας ταχύτερες και ασφαλέστερες. Το συγκεκριμένο έργο μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται συνδυαστικά με άλλες, συμπληρωματικές παρεμβάσεις, στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας».


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Οδική ασφάλεια και νομός Πέλλας είναι δύο έννοιες ασύνδετες. Με εκείνον τον δρόμο Γιαννιτσά Θεσσαλονίκη τί ακριβώς κάνατε 4 Χρόνια τώρα; αλλά ξέχασα η Μακεδονία είναι ελληνική...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσείς τι κάνατε όσο εισασταν στην κυβέρνηση για τον δρόμο? Αλλά ξέχασα η Μακεδονία είναι Σκοπιανή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να σε ενημερώσω ότι το 4 είναι μικρότερο από το 45

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.