Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Νέα Εντολή – Νέοι Στόχοι


Κατέβηκα στην πολιτική από ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης, από ενέργεια να συνεισφέρω, να φτιάξω τον τόπο μου όπως τον ονειρευόμασταν, να διορθώσω τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι γονείς μου, οι φίλοι τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισα εγώ και η γενιά μου και που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Θέλω να δώσω μια νέα πνοή στην Πέλλα με οργάνωση και προοπτική. Γι’ αυτό ξεκίνησα από νωρίς να εργάζομαι προς αυτή τη κατεύθυνση. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Νομική, μπήκα από νωρίς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα τέσσερα αυτά χρόνια ως βουλευτής, αξιοποίησα την εμπειρία της τοπικής αυτοδιοίκησης διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο μοντέλο πολιτικής που συνδύαζε την κεντρική δράση με την τοπική ανάπτυξη.

Με μεγαλύτερη πλέον πείρα, με περισσότερη θέληση και αστείρευτο πείσμα θέλω να ξεκινήσω ξανά μια νέα προσπάθεια αυτή τη φόρα, όμως, για πάμε ακόμα πιο πέρα. Πλέον, το παιχνίδι είναι γνωστό και τα σχέδια μου συγκεκριμένα. Έχω θέσει συγκεκριμένους στόχους τους οποίους ξέρω ότι όχι μόνο θα τους πετύχουμε αλλά θα τους ξεπεράσουμε, όχι γιατί μπορούμε αλλά γιατί θέλουμε! Γιατί η θέληση είναι πιο δυνατή από την ικανότητα.

Μέσα σε αυτή τη περίοδο που ακολουθεί, θα έχω την δυνατότητα να αναπτύξω το προσωπικό μου στοίχημα τόσο στο διαδίκτυο όσο και διαπροσωπικά. Θα ήθελα να σας καλέσω να γνωριστούμε από κοντά στις επισκέψεις που θα κάνω όλο αυτό το διάστημα. Να συζητήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν, να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις. Η πολιτική δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά μία συλλογική διαδικασία. Οι ιδέες όλων μετράνε και θα αξιοποιηθούν! Συνδεθείτε μαζί μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελάτε στις συναντήσεις που θα κάνουμε και είμαι σίγουρος, είτε συμφωνήσουμε, είτε διαφωνήσουμε ότι το κοινό καλό του τόπου μας, θα μας ενώνει.

Ας ξεκινήσουμε μαζί λοιπόν αυτή τη προσπάθεια να δημιουργήσουμε την Πέλλα του αύριο, την Πέλλα των παιδιών μας, την Πέλλα που μας αξίζει, την Δική μας Πέλλα!

Λάκης Βασιλειάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment