Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση για την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» σε μαθητές της Καβάλας από τον Γ. ΠαπαπροδρόμουΤην Παρασκευή 31-03-2023 και από ώρα 10.45΄-11.30’ και 11.45΄-12.30΄(4η και 5η  διδακτική ώρα) οι μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας συμμετείχαν στην παρουσίαση/δράση με τίτλο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» από τον κ. Παπαπροδρόμου Γεώργιο,  πρώην Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ενημέρωσε τους/τις μαθητές/τριες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Η προαναφερόμενη παρουσίαση/δράση προτάθηκε στον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, προκειμένου να υλοποιηθεί από κοινού για τους μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης του 10ου και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.