Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας προς τους νέους Διευθυντές/ντριες



Αγαπητοί/Αγαπητές,

Κατόπιν της σημερινής Απόφασης Τοποθέτησής σας, εκφράζω σε εσάς τους νέους Διευθυντές/τις νέες Διευθύντριες της ΔΠΕ Πέλλας, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Εύχομαι η θητεία σας να είναι απροβλημάτιστη, δημιουργική και να αποτελέσει κίνητρο αποδοτικότητας, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος πάντα των μαθητών μας.

Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής της ΔΠΕ Πέλλας λειτουργώντας με απόλυτα αξιοκρατικό, υποδειγματικό -θα έλεγα- τρόπο- εργάστηκε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα της τοποθέτησής σας.

Εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 5043/2023, θα αναλάβετε υπηρεσία στα νέα σας καθήκοντα, στα οποία θα με έχετε δίπλα σας ως συνεργάτη, συνάδελφο και αρωγό στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας. Δίπλα σας θα είναι και οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμουν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις.

Σας εύχομαι Υγεία, Ευημερία, και, σας προσκαλώ να δώσουμε από κοινού τον αγώνα μας για μια καλύτερη και σύγχρονη δημόσια εκπαίδευση.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Σάββας Ταϊλαχίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τι ενδιαφέρει τους πολίτες οι εσωτερικές διοικητικές μεταβολές μιας δημόσιας υπηρεσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νέος διευθυντής στο Σχολείο του παιδιού μας δεν είναι κορυφαίο γεγονός? εδω ρωτάμε να μάθουμε το χαρακτήρα της καθαρίστριας....ο Διευθυντής δεν θα μας ενδιαφέρει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε είχε φάει η αϋπνία και το άγχος τόσες μέρες

      Διαγραφή
    2. όπως όλοι φίλε.Άγχος και αυπνία ναι.Είμαι εργαζόμενος με μικρά παιδιά.Λογικό δεν είναι ?

      Διαγραφή
  3. αυτό που πρέπει να γίνει και δεν έχει τολμήσει κανείς να το κάνει είναι η οριοθέτηση των σχολείων. Υπάρχουν σχολεία το ένα κοντά στο άλλο (ψάξτε που...το ξέρετε εκεί στη Δ/νση) , σχολεία με λίγους μαθητές, άλλα με πάρα πολλούς.. το μέσον του μέσου πέφτει κάθε φορά που γίνονται εγγραφές.. Αυτό είναι μια σοβαρή δουλειά που επιβάλλεται να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ νόμιζα πως συνεργάτες τους είναι οι δάσκαλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.