Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναφορά Σωματείου Εργαζομένων στον Εισαγγελέα για την έλλειψη ιατρών στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Αναφορά στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών σχετικά με το θέμα της στελέχωσης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) με το ανάλογο προσωπικό σε όλες τις βάρδιες.
Όπως επισημαίνουν στην επιστολή ο Πρόεδρος του Σωματείου Σίμος Φωστηρόπουλος και η Γραμματέας Αικατερίνη Αναστασίου, αλλά και συνολικά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, "το Τ.Ε.Π. μένει έως και 8 ώρες χωρίς την παρουσία ιατρών, παρά τις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές κλήσεις από το νοσηλευτικό προσωπικό, αφού το υπάρχον ιατρικό προσωπικό είναι επιφορτισμένο με τις επισκέψεις στην Παθολογική Κλινική και στην covid κλινική στον 3ο όροφο".
Οι εργαζόμενοι με την επιστολή τους καθιστούν σαφές ότι "είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η παρουσία ιατρικού προσωπικού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καθώς αποτελεί την πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου και του Εθνικού Συστήματος Υγείας".





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η μηνυτήρια αναφορά θέλει θάρρος, μπράβο στο σωματείο που τολμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστό το πρόβλημα με ανεκδιήγητους γιατρούς που ταλαιπωρούν ολόκληρο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνιμος γιατρός πρώτος μισθός 1250 ευρώ επικουρικός γιατρός 1000 ευρώ... Προκηρύξεις γίνανε πέρσυ γίνανε φέτος γιατροί δεν έρχονται λόγο μισθού..Η κυβέρνηση ξέρει τό λόγο αλλά δεν ανεβάζει μισθούς καί τούς αφήνει στην πείνα για να κατάρευση τό σύστημα καί να μπούνε ιδιώτες μετά τίς εκλογές σε βάθος χρόνου... Αυτό ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.