Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ο αγώνας για το νερό, είναι αγώνας για την ζωή» – Πλήθος κόσμου στη μεγάλη συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)



Με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης αλλά και τα μουσικά σχήματα «Πριγκιπέσσα» και «Χειμερινοί Κολυμβητές» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους παρουσια πλήθος κόσμου η συναυλία υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα του νερού που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ.

Το Σωματείο Εργαζόμενων στην ΕΥΑΘ έχει αναφερθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας του 2022 χαρακτηρίζοντας την απόφαση- σταθμό καθώς το ΣτΕ «εξέδωσε οριστική απόφαση κατά της ΚΥΑ τιμολόγης νερού».

«Το νερό από την πηγή μέχρι τη βρύση είναι αδιαίρετο, δεν κατακερματίζεται, δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε ιδιώτες» έχει αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου, Γιώργος Αρχοντόπουλος ενώ παράλληλα άσκησε κριτική και χαρακτήρισε πρωτοφανή την τροπολογία της κυβέρνηση που πέρασε τον περασμένο Ιούλιο, με την οποία ακύρωσε την απόφαση του ΣτΕ.

Πηγή: voria.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.