Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελεύθερη με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή



Εκτός φυλακής με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» η Εύα Καϊλή, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/4/2023). Επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ η La Repubblica κάνει για λόγο για κατ’ οίκον περιορισμό της Ελληνίδας πολιτκού με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι».

Η Εύα Καϊλή βγαίνει από την φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιόπρεπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μεχρι τελος, δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (11/4/2023) με τον ίδιο τρόπο ηλεκτρονικής επιτήρησης πάρθηκε απόφαση για αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα ενώ ο Αντόνιο Παντσέρι αποφυλακίσηκε την προηγούμενη εβδομάδα (και αυτός με βραχιολάκι). Ο σύντρόφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι στις 23 Φεβρουαρίου.

«Μόλις μάθαμε με ανακούφιση την επικείμενη απελευθέρωση του Μαρκ Ταραμπέλα», ανέφερε τη Μεγάλη Τρίτη η ανακοίνωση της πλευράς του ευρωβουλευτή προσθέτοντας ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών εάν χρειαστούν επιπλέον πληροφορίες. Παράλληλα, επισημάνθηκε από την πλευρά του ότι «ισχυριζόταν πάντα ότι είναι αθώος», καθώς και ότι «δεν είχε λάβει ποτέ χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα για τις απόψεις του».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.