Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός Αριδαίας - Διαγόρας Ρόδου 0-0



Τον Διαγόρα Ρόδου φιλοξένησε ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2.
Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλαν τον ρυθμό τους και είχαν καλές στιγμές με τους Ραφαήλ Πέττα και Δημήτρη Πόποβιτς ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Τυριακίδης προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα του, με τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού να αναζητούν το γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης χάνοντας σωρεία ευκαιριών με χαρακτηριστικότερη αυτή του Τσιπούρα. 
Έντονες διαμαρτυρίες από τη πλευρά του Αλμωπού όπου δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή της Ρόδου. 
Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό ο Ηρακλής Λάρισας στην θεσσαλική πόλη. 
Διαιτητές: Τακίδης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών), Καραγίαννης (Θράκης) 

Συνθέσεις:

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης):Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ρίβας, (56’ Ταχματζίδης), Κέρθι, (68’ Τσιπούρας), Παπαδόπουλος, (68’ Πέλκας), Πόποβιτς, (46’ Έππας), Πέττας, Παρασκευάς, (89’ Μακρυδάκης).

Διαγόρας (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Καραμάνης, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, (77’ Βουργουντζής), Στανένκοβιτς, (56’Μπούμπας), Αρίας, (88’ Μαγκάκης), Μουμπάρακ, Μανιάς.

almoposfc.gr




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.