Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Παραλαβή 100 νέων μεταλλικών κάδων απορριμμάτωνO Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια ανανέωσης του εξοπλισμού των υπηρεσιών Καθαριότητας, παρέλαβε 100 νέους κάδους απορριμμάτων, ενώ θα παραλάβει άλλους 70 μέχρι το τέλος Μαΐου, προκειμένου να αντικατασταθούν οι παλιοί μη λειτουργικοί κάδοι και να γίνει τοποθέτηση σε νέα σημεία. Η ενέργεια αυτή έχει στόχο τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας όλου του Δήμου, με συνέπεια η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται άμεσα και πιο λειτουργικά.

Συνεχίζουμε να ενισχύουμε το δίκτυο των κάδων, κατανοώντας τις ανάγκες των δημοτών. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων κάδων, δίνοντας έμφαση στα σημεία με την μεγαλύτερη ανάγκη.

Παρακαλούμε τους δημότες, να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν τα καπάκια τους να παραμένουν κλειστά.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί για να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός!

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Συντήρησης Πρασίνου και Ανακύκλωσης
Πολυξένη Νάνου
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. Συγχαρητήρια εκεί στην Αλμωπία. Καταναλώνετε και ρυπαίνετε στο φούλ δίχως ανακύκλωση και σας αλλάζουν τους κάδους.
  Από υγεία πώς πάμε; Το κέντρο υγείας, αγροτικοί γιατροί, ασθενοφόρα, όλα καλά;
  Ο κόπος της γής που καρπίζει με τη δική σας προσπάθεια; Ανταμοίβεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.